Tilbakemeldinger

«Tusen takk for et flott kurs. Det har utfordret mine tanker om pust og gitt gode øvelser for meg selv og i møte med pasienter og deltakere på mindfulness kurs. Det beste er at jeg sover bedre, dypere og roligere og våkner ikke med uro. Alt ved å bruke tape. Takknemlig og skulle ønske jeg hadde oppdaget det før, men bedre sent enn aldri. Godt å lære nye ting i trygge omgivelser med en god og lun lærer som Sven-Erlend. Det trengs når en er 57 år 😅😙❤ og gøy med så mange mannlige deltakere 👍»

-Kari Margrethe

 

«Takk for inspirerende kurs! Du har bred kunnskap, formidler teori og erfaringer på en god og svært troverdig måte. Du er rolig, åpen for innspill og deler velvillig fra egen praksis. Jeg gleder meg til å fortsette min.»

– Christian

 

«Takk for et flott kurs med ny kunnskap om hvordan riktig flyt av oksygen kan gjøre mirakler i fysiologien vår. Jeg bruker nå bevisst disse teknikkene vi lærte hver dag på jobb og under meditasjon. Det roer kropp, sinn og man får en varm og behagelig følelse i kroppen»

-Mats

 

«Vil få takke for en utrolig interessant workshop i dag. Lærte masse jeg ikke trodde jeg trengte vite, og masse jeg lurte på! Du er utrolig dyktig på å formidle ting som kan virke komplisert ved tanken, slik at man forstår. Tydelig at du brenner for dette, for det her kan du!

Det var min første gang, men blir ikke min siste – det er fascinerende å lære fra en som tydelig er så full av kunnskap som du er! 🌹»

-Lene